Asa ceva cred ca nu ati mai incercat! Dar e o reteta simpla si absolut delicioasa.
Aveti nevoie de: 1/2 conopida (eu am cumparat o conopida de vreo 2.5 kg si am folosit cam jumatate din aceasta), 3 oua, un pumn de parmezan ras, busuioc (eu am folosit uscat), mozzarella bocconcini, sare, piper, ulei.
Conopida se taie buchetele, se spala si se toaca bine la robot.
Se toarna intr-un bol incapator, se adauga ouale (pe rand, cate unul si vedeti daca se tine compozitia bine sau mai trebuie sa adaugati unul), parmezanul, busuiocul si se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper.
Se amesteca bine, pana la omogenizare. Daca e cazul, stoarceti compozitia de surplusul de apa. Apoi se ia cu mana niste compozitie si se formeaza o bila, care se aplatizeaza, asezand in mijloc 1/2 bila de mozzarella.
Se unesc capetele si se acopera mozzarella, formand o chiftea si se pune la prajit in baie de ulei. Se prajesc bine pe ambele parti.
Se servesc cu ketchup si sunt incredibil de delicioase.
POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu