luni, 23 octombrie 2017

Bile cu mascarpone si piscoturi

Aveti nevoie de: 500 gr mascarpone, 100 gr zahar pudra, 300 gr piscoturi, 50 gr fulgi de cocos, crema de ciocolata (eu am folosit de ciocolata alba si capsuni).
Crema mascarpone se amesteca bine cu zaharul pudra.
Piscoturile de mixeaza bine la robot, pana obtineti un praf.
Acesta se adauga pe rand peste mascarpone, amestecand pana la incorporare.
Compozitia obtinuta se tine la congelator 20 minute, apoi se modeleaza bile care se apasa pentru a le face plate si in mijloc se pune o lingurita de crema de ciocolata.
Apoi capetele se unesc si se formeaza iar bile rotunde. Acestea se dau prin fulgi de cocos.
Puteti folosi crema de ciocolata si atunci puteti da bilele prin pudra de cacao.
Si bunatatea e gata de savurat.
POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu