sâmbătă, 10 iunie 2017

Foietaj cu banane si crema de ciocolata

Aveti nevoie doar de 4 ingrediente pentru acest desert delicios: 1 aluat de foietaj (decongelat), 1 banana, 2-3 linguri de crema de ciocolata, 1 ou.
Foietajul se desface pe masa si pe una din laturi se asaza cate o felie mai groasa de banana, lasand putin spatiu intre felii: pe fiecare felie se pune cam o lingurita de crema de ciocolata.
Capatul foietajului se ridica usor peste feliile de banana si se ruleaza spre cealalta latura.
Apoi se ridica cu grija si se asaza sub forma de cerc intr-o tava invelita in hartie de copt. Tava se da la frigider 10-15 minute.
Apoi se unge deasupra cu galbenus, batut putin cu furculita.
Tava se da la cuptorul incalzit la 180 grade, pentru 30 minute.
Dupa ce se scoate de la cuptor, se lasa la racit cam 30 minute, apoi se serveste taind pe crestaturi.
POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu