luni, 16 ianuarie 2017

Supa de peste

Au trecut sarbatorile; a trecut si perioada de spitalizare (prima din viata mea), asa ca am revenit cu forte proaspete.
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de: 500 ml lapte, 2 bucati de file de peste (eu am folosit cod congelat), frunze de dafin, 1 ceapa alba tocata marunt, 1 morcov mare curatat si taiat cubulete, 2 cartofi medii curatati si taiati cuburi, sare, piper, ulei.
Laptele se pune intr-un vas pe foc cu vreo 2 frunze de dafin si putin piper, adaugand si pestele. Cand incepe sa fiarba, se opreste focul si se lasa deoparte cu capacul pus.
Separat se pune la calit ceapa tocata in putin ulei.
Se adauga apoi morcovul si cartofii cuburi si se lasa pe foc 3-4 minute.
Legumele se condimenteaza cu sare si piper.
Peste acestea se adauga laptele scurs in care a fiert pestele.
Se amesteca, iar la final se adauga si pestele fiert, rupt in bucatele.
Si mancarea e gata.
POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu