luni, 11 ianuarie 2016

Cheesecake cu bomboane de pom

Ce facem cu bomboanele de pom ramase dupa sarbatori? Eu intotdeauna iau prea multe si imi raman, asa ca acum m-am gandit sa le folosesc intr-un alt fel.
Pentru reteta am folosit: 250 gr biscuiti simpli, 150 gr unt, 250 gr mascarpone, 300 gr crema de branza, 50 gr zahar pudra si cateva bomboane de pom cu jeleu.
Untul se pune intr-un vas pe foc mic, la topit.
Biscuitii se faramiteaza bine la robot pana obtineti o pudra, peste care se adauga untul topit si racit.
Se amesteca pana la incorporare, apoi se pune totul intr-o forma de tort cu fund detasabil, presand bine cu lingura si niveland.
Se tine la frigider o jumatate de ora, pana preparam crema.
Se bate bine cu mixerul crema de branza cu mascarpone si zahar pudra.
Peste blatul de biscuiti se aseaza bomboane de pom taiate in bucati mai mici, peste care se toarna crema.
Se niveleaza, iar deasupra se pun alte bomboane de pom taiate bucati.
Se tine la rece 3-4 ore.
Si desertul e gata.
POFTA BUNA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu