Ideea am vazut-o pe facebook, cineva a dat share la un filmulet si, cum mi s-a parut interesant, trebuia sa o incerc.
Aveti nevoie de 1 aluat de foietaj (decongelat), crema de ciocolata si galbenus de ou. Eu am folosit foietaj taiat patratele (luat de la Auchan).
Se ia un prim patratel de foietaj si se taie sub forma de bradut. Acesta se pune peste un alt patrat care se taie in aceeasi forma dupa modelul primului; apoi un alt patrat se taie la fel. Puteti folosi ce numar vreti de braduti din foietaj, pana la urma nu sunt reguli stricte.
Se ia un prim bradut taiat si se unge cu crema de ciocolata (eu am folosit crema bicolora).
Peste primul bradut uns cu crema se asaza un altul, care se unge, la fel, cu crema de ciocolata; apoi se asaza al treilea bradut.
Capetele "crengilor" se ruleaza cu mana, ca sa nu se desprinda bradutii asezati unul peste altul.
Bradutii astfel obtinuti se pun intr-o tava imbracata in hartie de copt.
Ultimul bradut se unge cu galbenus de ou, batut putin cu furculita.
Si se dau la cuptor 15-20 minute (pana se rumenesc).
Si desertul nostru este gata.
POFTA BUNA !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu