Aveti nevoie de: 3 morcovi mici, 3-4 cepe verzi, putina radacina de telina, 1 ardei iute rosu, 3-4 fire carnati de porc, niste seminte de fenicul, 4 linguri otet balsamic, 2 catei usturoi, 1 conserva rosii, 300 gr penne, parmezan ras, ulei de masline, oregano uscat.
Morcovii, ceapa verde, telina si ardeiul iute se curata si se toaca bine la robot, apoi se pun la calit in ulei fierbinte de masline.
Se amesteca pe foc 2-3 minute.
Carnatii se pun la robot, impreuna cu niste seminte de fenicul si putin oregano uscat si se mixeaza bine.
Apoi se adauga in tigaie, langa legume.
Se calesc impreuna 3-4 minute, apoi se adauga otetul balsamic, usturoiul zdrobit si se mai lasa pe foc cateva minute.
Se adauga apoi conserva de rosii; borcanul de la conserva se umple cu apa si se adauga peste compozitie.
Rosiile se zdrobesc cu furculita, se amesteca si se lasa pe foc 5 minute cu capacul pus.
Se adauga apoi pastele fierte si scurse de apa (se pastreaza niste apa in care au fiert pastele).
Se adauga si 1 cana de apa in care au fiert pastele si se amesteca pana la incorporare. Se servesc cu parmezan ras deasupra si putin ulei de masline.
POFTA BUNA !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu