Cand aveti chef de ceva dulce, dar nu aveti prea mult timp de petrecut in bucatarie, va recomand aceasta reteta.
Aveti nevoie de: 1 aluat de foietaj, 1 ceasca de nuci macinate, 1 lingura de cacao, 2 cesti de zahar, 1 ceasca de apa, alune macinate.
Aluatul de foietaj se taie in patratele cu latura de 10-12 cm.
Nucile se amesteca cu cacao si in mijlocul fiecarui patrat se pun 1-2 linguri.
Capetele opuse ale patratelor se unesc si se preseaza bine, ca sa nu se desfaca.
Zaharul si apa se amesteca bine, pana obtineti un sirop, iar cu acesta se ung piramidele din aluat. Pe deasupra se presara alunele macinate.
Tava cu piramide se introduce in cuptorul preincalzit pentru circa 25 minute (pana se rumenesc).
Si desertul e gata.
POFTA BUNA !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu