sâmbătă, 15 februarie 2014

Pateuri cu doua arome

Azi va recomand o reteta englezeasca.
Framantati un aluat din faina alba, unt, lapte si putina sare. 
Apoi impartiti-l in bucati mai mici pe care le intindeti pe masa cu sucitorul in forme rotunde.
Pentru compozitia dulce aveti nevoie de mere si dulceata de coacaze. Merele se spala si se taie felii subtiri.
Pentru compozitia sarata aveti nevoie de 1 cartof dulce, ciuperci, branza camembert, patrunjel.
Cartoful se curata, se taie cuburi si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute. Apoi se scurge de apa.
Patrunjelul se toaca marunt. Ciupercile se curata si se taie feliute subtiri.
Pe fiecare jumatate din forma rotunda de aluat se pune intr-un capat compozitie dulce si in celalalt capat compozitie sarata.
Compozitiile se acopera cu cealalta jumatate de aluat, iar marginile se preseaza bine, ca sa nu se desfaca.
Pateurile obtinute se aseaza intr-o tava invelita in hartie de copt si se ung cu galbenus de ou.
Tava se introduce in cuptorul preincalzit pentru 25 minute.
POFTA BUNA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu