sâmbătă, 14 septembrie 2013

Spaghetti marocane

Aveti nevoie de: 300 gr spaghete, 1 ceapa rosie, 50 gr pasta de tomate, 1 lingura de mustar, 3 catei de usturoi, 4 oua, ulei, sare, piper alb.
Spaghetele se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare, se fierb 8-10 minute, apoi se scurg de zeama (pastrati putina zeama pentru mai tarziu) si se tin la cald.
Ceapa rosie si usturoiul se curata, se spala si se feliaza subtire. Ouale se fierb tare, se curata si se zdrobesc peste ceapa.
Intr-o tigaie se pune la incins uleiul si in el se caleste pasta de tomate, apoi se adauga mustarul si se condimenteaza. 

Pasta de tomate se stinge cu putina apa in care au fiert spaghetele.
Pastele fierte se calesc 2-3 minute in sosul de tomate, apoi se iau de pe foc si se rastoarna peste compozitia de ceapa rosie, amestecand bine.
POFTA BUNA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu