Aveți nevoie de: 1 ceapă roșie, 2 ouă, vreo 2 fire de pătrunjel verde, 1 fir de cârnaț, 1 lingură făină albă, sare, piper, ulei.
Ceapa se curăță și se taie felii.
Rondelele mai mari se separă, iar mijlocul se toacă mărunt. Ouăle se sparg în bol.Se adaugă ceapa tocată.
Cârnațul se taie cubulețe și se adaugă peste ouă.
Pătrunjelul se toacă mărunt și se adaugă și el. Se adaugă și făina albă. Se condimentează cu sare și piper.Se amestecă bine.
Într-o tigaie pe foc se adaugă puțin ulei.
După ce s-a încălzit se pun rondelele de ceapă. În mijloc se pun 1-2 linguri de compoziție.
Se lasă până se coace oul, apoi se întorc și pe cealaltă parte și se mai lasă 3-4 minute. Și sunt gata pentru a fi savurate. POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu