joi, 16 martie 2023

Brioșe cu căpșuni

Aveți nevoie de: 2 ouă, 120 gr zahăr, 160 gr făină albă, 150 gr iaurt cu căpșuni, 40 ml ulei floarea soarelui, 1 plic praf de copt, câteva căpșuni. Acestea sunt cantitățile pentru o porție, eu am făcut o jumătate de porție.

Ouăle se sparg într-un bol. Se adaugă zahărul. 

Se mixează bine. 

Apoi se adaugă uleiul și iaurtul. 

Se mixează bine. 

Se adaugă apoi, pe rând, făina albă amestecată cu praful de copt. 

Se amestecă până la omogenizare. 

Căpșunile se spală și se taie cubulețe. 

În forme de brioșe se pun 2 linguri de compoziție. 

Apoi se pun bucățele de căpșuni. 

Se pun iar 2 linguri de compoziție, apoi iar bucățele de căpșuni. 

Deasupra se presară niște zahăr.

Tava cu brioșe se dă la cuptorul preîncălzit la 170 grade pentru circa 20 minute. 

POFTĂ BUNĂ!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu