Aveți nevoie de: 65 gr făină mălai, 30 gr făină albă, 1/4 lingurița turmeric, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță oregano uscat, 1 lingură ulei, apă, ulei, praf de usturoi.Ingredientele se pun în bol și se amestecă cu lingura. Se adaugă apă, câte puțin. Se amestecă bine, până obțineți o compoziție care se ține. Se formează o bilă care se rupe în două. Fiecare jumătate se întinde cu sucitorul în cerc subțire. Se înțeapă cu furculița. Apoi se taie în 8 triunghiuri. Se prăjesc în ulei fierbinte. După ce se scot, se presară imediat deasupra praf de usturoi. Și gustarea e gata. Dacă gașca e mai mare și aveți nevoie de mai multe, măriți cantitățile de ingrediente.
POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu