miercuri, 27 ianuarie 2021

Foietaj cu banane și Nutella

Aveți nevoie de: 1 aluat de foietaj decongelat, 1-2 banane, 2 linguri Nutella, 1 gălbenuș.

Aluatul de foietaj se întinde pe masă. Capetele de la treimea din mijloc se taie cam 2 cm, restul se taie fâșii oblice.

Capetele laterale se îndepărtează.

În mijloc se unge cu Nutella, peste care se așază felii de banane.

Cu capetele tăiate se acoperă primul, respectiv ultimul rând de banane, iar cu fâșiile se acoperă alternativ bananele: o fâșie din dreapta, apoi una din stânga și tot așa.

Apoi se unge ștrudelul cu gălbenuș bătut.

Se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 25 minute.

După ce se scoate de la cuptor, se lasă la răcorit vreo 20 minute, apoi se feliază.

POFTĂ BUNĂ!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu