duminică, 27 decembrie 2020

Fursecuri cu jeleu

Aveți nevoie de: 250 gr unt moale, 500 gr făină albă, 200 gr zahăr pudră, 2 ouă, coaja de la 1 lămâie, ursuleți din jeleu, decorațiuni.

Făina se pune în robot. Se adaugă untul tăiat cuburi. Se mixează la viteză mare.

Apoi se adaugă ouăle, zahărul pudră și coaja de lămâie. Se mixează la viteză mică.

Se răstoarnă pe masa presărată cu făină albă.

Se frământă până cu ține bine aluatul. Apoi se formează o bilă, se învelește în folie alimentară și se pune la frigider o jumătate de oră.

Se scoate și se întinde cu sucitorul. Se taie cercuri. In mijloc se taie cercuri mici/forme.

Se pun în tavă învelită în hârtie de copt, iar în mijloc se pune câte un jeleu.

Se dau la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru circa 15 minute.

Se scot, iar peste jeleul cald se presară decorațiuni colorate.

Se lasă la răcit în tavă.

POFTA BUNĂ!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu