Dacă aveți în familie persoane cu diabet, trebuie să încercați această rețetă.
Aveți nevoie de: 500 gr brânză de vaci, 2 plicuri praf de budincă de vanilie, 3 ouă, 50 gr iaurt slab, 1 lingură cacao pudră, 100 gr zmeură, unt.
Ouăle se mixează bine.
Apoi se adaugă brânza de vaci.
După încorporare se adaugă iaurtul, apoi și praful de budincă.
Se continuă mixarea până la omogenizare.
Apoi se ia cam o treime din compoziție și în aceasta se adaugă pudra de cacao, amestecând până la omogenizare.
Se ia o tavă rotunda, unsă cu puțin unt.
Și se pune câte o lingură de compoziție albă și una neagra, aleatoriu, până o turnați pe toată în tavă.
Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 10 minute, apoi încă 30 minute la 150 grade.
Se lasă la răcorit vreo 20 minute.
Se feliază: fiecare felie se servește cu fructe deasupra. (Dacă nu sunteți diabetici, se poate presăra deasupra și zahăr pudră).
POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu