joi, 2 iulie 2020

Ștrudel cu piersici

Un desert rapid, de vară!
Aveți nevoie de: 1 aluat foietaj, 5-6 jumătăți de piersică din compot, cca 80 gr migdale, 9-10 biscuiți.
Piersicile se taie cubulețe.
Migdalele se toacă mărunt cu cuțitul.
Se amestecă.
Aluatul de foietaj se desface pe masă.
Biscuiți se sfarmă mărunt și se presară peste mijlocul aluatului de foietaj.
Amestecul de piersici și migdale se toarnă peste biscuiții sfărmați.
Se acoperă, pe rând, cu jumătățile rămase libere.
Apoi capetele se pliază apoi dedesubt. Se așază pe hârtie de copt, în tavă.
Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 190 grade pentru 25-30 minute.
Se scoate de la cuptor și se lasă la răcorit o jumătate de oră, apoi se presară deasupra zahăr pudră.
POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu