vineri, 12 aprilie 2019

Altfel de ouă umplute

Aveți nevoie de: 6 ouă, 3 lingurițe de iaurt, 2 lingurițe de muștar, 1 linguriță de sos picant, sare, boia.
Ouăle se sparg și separă albușurile de gălbenușuri, fiecare se pune într-o formă de brioșe (eu am folosit forme de silicon).
Din folie de aluminiu se formează două bastonașe care se pun într-o tavă mai mare.
Formele se brioșe se pun într-o tavă mai mică și aceasta se așază peste bastonașe.
În tava mare se toarnă apă, cam 2 cm și se acoperă totul cu folie de aluminiu.
Tava mare se dă la cuptorul preîncălzit la 150 grade pentru 20 minute.
Apoi gălbenușurile se scot, se pun într-un bol și se adaugă iaurtul, muștarul, sosul picant și sare după gust.
Se pisează bine cu furculița, până obțineți un sos cremos: cu acesta se decorează albușurile.
Deasupra se presară niște boia.
POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu