marți, 5 martie 2019

Waffe de mozzarella

Vă propun azi o cina ușoară și delicioasă.
Aveți nevoie de: cca 200 gr mozzarella, 1 ou, 2 linguri de făină albă, 3 linguri pesmet, 1-2 linguri ulei, puțină sare și, bineînțeles aparat de făcut waffe.
Oul se bate cu puțină sare cu furculița.
Făina albă se pune într-o farfurie adâncă, pesmetul în altă farfurie.
Mozzarella se taie bastonașe.
Aparatul se bagă în priză și plăcile se ung cu puțin ulei cu o pensulă de silicon.
Fiecare bastonaș de mozzarella se dă prin făină albă, apoi prin ou bătut și apoi prin pesmet și se pun câte 2 bastonașe în aparat.
Aparatul se închide și se lasă așa circa 4-5 minute, apoi se deschide și se scot waffe-le cu o paletă de lemn.
Se servesc cu ketchup sau roșii cherry sau cu ce aveți poftă. Calde sunt cele mai bune!
POFTĂ BUNĂ!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu