Aveți nevoie de: 3-4 cartofi, 3 ouă, 200 ml smântână de gătit, sare, piper, 30 gr mozzarella rasă, 30 gr cheddar răzuit.
Cartofii se curăță de coajă, se spală și se dau prin răzătoarea cu găuri mari.
Ouăle se sparg într-un castron, se condimentează cu sare și piper și se bat cu telul.
Apoi se adaugă smântâna și se amestecă până la încorporare.
Se adaugă cartofii rași.
Se amestecă până când cartofii se îmbracă în sos, apoi se toarnă în tava dreptunghiulară învelită în hârtie de copt și se nivelează.
Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 190 grade pentru 30minute.
Cele două feluri de brânză se presară deasupra.
Se rulează mai strâns.
Se dă la cuptor 5 minute la 200 grade.
POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu