luni, 9 aprilie 2018

Pasca fara blat

Un deliciu!
Aveti nevoie de: 400 gr branza de vaci, 150 gr smantana, 80 gr zahar, 80 gr unt, 3 oua, 2 linguri faina alba, 2 linguri gris, 1/2 sticluta esenta de vanilie, 100 gr stafide, 1/2 lingurita sare.
Ouale se mixeaza bine cu zaharul si esenta de vanilie, pana obtineti o compozitie cremoasa. Apoi se adauga sarea si branza de vaci.
Se mixeaza pana la incorporare, apoi se adauga untul moale, la temperatura camerei.
Dupa incorporare, se adauga, pe rand, faina si grisul si se continua mixarea.
Apoi se adauga si smantana si se mixeaza pentru a o incorpora.
Apoi cu o lingura se amesteca in compozitie 50 gr stafide aurii.
Dupa omogenizare se toarna intr-o forma cu fund detasabil invelit in hartie de copt si uns cu putin unt.
Cu celelalte 50 gr stafide eu am format o cruce deasupra.
Pasca se da la cuptor (preincalzit) pentru 50 minute la 170 grade.
Se lasa la racit, apoi se feliaza.
POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu