joi, 5 aprilie 2018

Fursecuri cu unt

Aveti nevoie de: 125 gr unt, 30 gr zahar pudra, 1 lingurita esenta de vanilie, 125 gr faina alba.
Untul moale (la temperatura camerei) se mixeaza timp de 2 minute, apoi se adauga zaharul pudra si se continua mixarea inca vreo 10 minute.
Se adauga esenta de vanilie si se mixeaza pana la incorporare.
Treptat se adauga faina, amestecand cu o lingura/spatula pana la omogenizare.
Compozitia se toarna intr-o punga/pos cu varful cu forme medii (nici prea dese si prea rare) si se formeaza mici fursecuri direct pe hartia de copt care acopera tava (ideal ar fi sa aiba cam aceeasi dimensiune toate, pentru a se coace in acelasi timp). Ies cam 30 de fursecuri din aceste cantitati.
Tava se da la cuptor (preincalzit la 180 grade) timp de 10-12 minute (pana vedeti ca baza fursecurilor devine aurie).
Dupa ce se scot de la cuptor se lasa la racit.
POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu