sâmbătă, 6 decembrie 2014

Spaghete "galbene"

Am folosit pentru aceasta reteta un condiment chiar interesant, atat prin gust cat si prin culoare: curcuma (sau turmeric).
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de: 300 gr spaghete, 4 linguri de ulei de masline, 1 lingurita praf de curcuma, 1 lingurita de praf de ghimbir, 3 catei de usturoi (si niste fulgi de ardei iute, daca va place foarte picant).
Spaghetele se pun la foc in apa cu putina sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.
O tigaie adanca se pune pe foc, se adauga uleiul de masline si usturoiul tocat marunt, se caleste 1 minut, apoi se adauga condimentele.
Pastele se scurg bine de apa (pastrand o cana din apa in care au fiert), apoi se adauga peste condimente.
Se adauga si apa pastrata, amestacand pana la incorporare.

POFTA BUNA !!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu