O variantă de aperitiv, care arată bine pe platou :)
Pentru varianta galbenă: 500 ml apă se toarnă într-un borcan și se adaugă 20 gr turmeric. Apoi se adaugă ouăle fierte (10 minute) și curățate de coajă. Apa trebuie să acopere integral ouăle. Apoi se scot și o să aveți frumusețile astea :)
Pentru varianta roz: 300 gr sfeclă roșie prefiartă se taie cuburi și se mixează cu mixerul vertical. Apoi se adaugă 250 ml apă și 30 gr oțet. Se amestecă bine și se adaugă ouăle fierte (10 minute) și curățate de coajă. La fel, apa trebuie să acopere integral ouăle. Se lasă la rece 8 ore.
Apoi se scot și o să aveți o variantă drăguță pentru a completa un platou cu aperitive.
Sunt și gustoase și le puteți servi cu puțin piper măcinat presărat deasupra. POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu