Aveți nevoie de: 200 gr făină de migdale, 200 gr făină albă, 2 ouă, 150 gr zahăr, 1 lămâie mai mică, 1 plic praf de copt, zahăr pudră, migdale crude/fulgi de migdale.
Într-un bol încăpător se sparg ouăle.
Se adaugă zahărul.
Se amestecă bine cu telul.Se adaugă apoi zeama stoarsă de lămâie.
Se amestecă.Se adaugă făina de migdale.
Se amestecă până la încorporare.Apoi se adaugă făina albă și praful de copt.
Se amestecă bine.Din compoziția obținută se formează bile. Acestea se tăvălesc prin zahăr pudră.
Bilele se așază în tava învelită în hârtie de copt. Cu degetul arătător se face o gaură în mijlocul fiecărei bile. În ea se pune câte o migdală; eu am uitat să cumpăr, așa că am pus fulgi de migdale :) Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 190 grade pentru circa 12 minute. POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu