Aveți nevoie de: 1 banană, 40 fulgi de ovăz, 60 ml lapte, 1 ou, 1/2 linguriță esență de vanilie, 1 lingură ulei, 60 gr zahăr, 60 gr făină albă, 1/2 plic praf de copt, bucățele de ciocolată, pudră de scorțișoară sau nucșoară.
Banana se taie felii.
Peste felii se adaugă fulgii de ovăz. Apoi laptele.Se mixează bine cu mixerul vertical.Se toarnă totul într-un bol și se adaugă apoi oul, esența de vanilie și uleiul.
Se amestecă bine cu telul.Se adaugă apoi zahărul.
Se amestecă bine.Apoi se adaugă făina și praful de copt, cernute.
Se amestecă bine.La final se adaugă pudră de scorțișoară sau nucșoară, după gust.
Se amestecă bine.Se iau 1-2 linguri de compoziție și se pun în forme de brioșe.
Deasupra se presară bucățele de ciocolată.
Tava cu brioșe se dă la cuptorul preîncălzit la 170 grade pentru 20-25 minute. POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu