sâmbătă, 10 octombrie 2020

Penne cu sos alb și legume

Aveți nevoie de: 200 gr paste scurte (penne), 1 cățel usturoi, 1 ceapă, 1 morcov, 1 conservă mică porumb, 1 ardei roșu, 400 gr sos bechamel, sare, ulei de măsline, fulgi de chilli.
Ceapa și usturoiul se curăță și se toacă mărunt: se pun la călit în puțin ulei de măsline.
După ce devine ceapa sticloasă, se adaugă morcovul cubulețe.
Se lasă pe foc 2-3 minute, amestecând.
Apoi se adaugă și porumbul scurs de lichid și ardeiul tăiat cubulețe.
Se lasă pe foc amestecând, până se înmoaie legumele. Apoi se adaugă sosul bechamel și fulgii de chilli.
Și pastele fierte și scurse de apă.
Se amestecă pe foc încă 1 minut.
POFTĂ BUNĂ!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu